Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

Data e mbylljes: e djelë, 26 qershor 2022. 00:00 CET

Data e shpalljes: e martë, 31 maj 2022.

Specialist i TIK-ut Siguria e TIK-ut (pozicioni mbajtës)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.