Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2021/B5109/21412

Data e mbylljes: e martë, 13 prill 2021.

Data e shpalljes: e martë, 16 mars 2021.

Lead Quality Engineer (Energy Management and Efficiency) - retainer position

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.