RFQ/2022/43458

Дата на објава: петок, 23 септември 2022.

Набавка и инсталација на надграден софтвер за превод и MS лиценци за Секретаријатот за европски прашања на Република Северна Македонија

Набавка и инсталација на надграден софтвер за превод и MS лиценци за Секретаријатот за европски прашања на Република Северна Македонија....

Дата на затвoрање:
понеделник, 10 октомври 2022. 12:00 CET

RFQ/2022/43637

Дата на објава: петок, 16 септември 2022.

Финална евалуација на Поддршка на владината реформска агенда во процесот на пристапување во ЕУ - проект Нордиска поддршка за напредок на Северна Македонија

Повеќе информации за тендерот и условите за апликација се достапни на United Nations Global Marketplace. 

Дата на затвoрање:
понеделник, 26 септември 2022.

RFQ/2022/42834

Дата на објава: петок, 22 јули 2022.

Набавка на компоненти за сервери

Набавка на компоненти за сервери за потребите на Секретаријатот за европски прашања. За дополнителни информации и изразување на интерес за...

Дата на затвoрање:
вторник, 9 август 2022. 15:00 CET